/Shop
 • En kraftig och lätt elutombordare Torqeedo fortsätter att utöka sitt program med elektriska motorer för båtar och presenterar den största lågspänningsmotorn hittills, Cruise 10.0. Med en vikt på mellan 47.2 och 49,4 kg och IP67 klassning är Cruise 10.0 en motor som är byggd för att tåla den marina miljön.
 • Merione 22 CC - Smarter Boating!

  Under sommaren 2016 började vi fila på en ide, att bygga en eldriven båt. I Skärhamn där Savoy Land & Sjöentreprenad håller till stängde man för några år sedan ner den lokala sjömacken. De blev lång väg att åka för att komma till närmsta sjömack. Därav vår ide - en eldriven båt.
 • För gummibåtar, jollar och segelbåtar upp till 1.5 ton.

  Plocka snabbt och lätt isär motorn till tre delar för smidig transport och förvaring, montera sedan ihop den lika enkelt igen. Ge kraft så försiktigt att till och med förtöjning blir kul. Prata i normal samtalston, även i full fart. Låter allt ovan för bra för att vara sant? Med Travel 1003 från Torqeedo är det fullt möjligt!
 • NYHET 2017 – Travel 1003C

  Vår populära modell  Travel 1003 finns nu i en version med längre räckvidd och längre körtid tack vare ett lättvikts batteri på 6 kg och 915Wh. Kombinationen av detta batteri och den supereffektiva travelmotorn, gör att Travel C klarar 18 sjömil (33 km) i en fart av 3 knop. Tack vare inbyggd GPS och Torqeedo on-board system behöver du aldrig bli överraskad, du har hela tiden full kontroll över hur mycket som finns kvar i batteriet och hur långt det tar dig.

  För gummibåtar, jollar och segelbåtar upp till 1.5 ton.

  Plocka snabbt och lätt isär motorn till tre delar för smidig transport och förvaring, montera sedan ihop den lika enkelt igen. Ge kraft så försiktigt att till och med förtöjning blir kul. Prata i normal samtalston, även i full fart. Låter allt ovan för bra för att vara sant? Med Travel 1003C från Torqeedo är det fullt möjligt!
 • För gummibåtar, jollar och segelbåtar upp till 1.5 ton.

  Plocka snabbt och lätt isär motorn till tre delar för smidig transport och förvaring, montera sedan ihop den lika enkelt igen. Ge kraft så försiktigt att till och med förtöjning blir kul. Prata i normal samtalston, även i full fart. Låter allt ovan för bra för att vara sant? Med Travel 503 från Torqeedo är det fullt möjligt!
 • Med integrerat batteri för kajaker och lätta båtar.

  Ultralight 403 väger endast 7.3kg med batteri och ventil inkluderat. Modellen är speciellt framtagen av Torqeedo för kanoter och små båtar. Det betyder att den är så lätt att den inte påverkar dig när du paddlar, men finns där när du behöver lite extra hjälp om det är strömt, blåser eller du blir trött. Utöver allt detta är den dessutom perfekt för fiske och trolling – helt ljudlöst tar den dig precis dit du vill.